Instrumente și credite


Dorim să îți oferim posibilitatea de a alege și utiliza diferențiat și flexibil, în funcție de nevoile tale, diferite inventare de personalitate și modalități de evaluare, fără a fi condiționat de plata unor licențe. O descriere succintă a acestor instrumente de evaluare psihologică o găsești în secțiunea ”Metodologie”.
În funcție de mărimea, complexitatea și de gradul de dezvoltare a acestor instrumente psihologice, utilizarea fiecăreia dintre ele presupune consumarea unui număr de credite variind între 5 și 15 credite. Modul de achiziție și utilizare a creditelor PsihoProfile este descris în secțiunea ”Achiziție credite și plăți”. Exceptând  instrumentele care pot fi utilizate gratuit, o evaluarea psihologică cu instrumentele din PsihoProfile variază între 5 și 15 credite. La un volum mic de evaluări, 10 credite pot fi achiziționate cu 1 euro iar la un  volum mai mare de credite în regim prepay se aplică un discount de volum (vezi detalii în ”Achiziție credite și plăți”.)
În tabelul de mai jos este prezentată situația (actualizată la fiecare 6 luni) a numărului de credite consumate de fiecare instrument de evaluare psihologică în momentul generării unui ”Raport de evaluare” sau ”Raport de consiliere” (moment în care sunt solicitate și consumate aceste credite). Din momentul generării unui Raport PsihoProfile (și consumării creditelor corespunzătoare!) acel Raport poate fi descărcat ori de câte ori vei avea nevoie, fără a mai plăti vreodată pentru generarea, salvarea sau imprimarea lui.

O parte dintre instrumentele PsihoProfile pot fi utilizate gratuit  (fără costuri), acestea fiind marcate cu ”0” credite în tabelul de mai sus.

ATENȚIE! Evaluările psihologice (completarea chestionarelor) se pot realiza fără existența unor credite sau consumarea unor credite. Creditele vor fi solicitate doar în momentul generării unui Raport de evaluare/ Raport de consiliere, moment în care  vei fi informat cu privire la numărul de credite consumat și vei fi solicitat să confirmi dacă ești de acord. Dacă nu ai numărul de credite necesare, poți achiziționa altele noi din secțiunea ”Achiziție credite și plăți”.
 
Denumirea instrumentului Credite consumate
AAB - v1 - validare model de evaluare 10
AIDA v1 - v1 testare 7
APH - v1 2021 5
ARC-ASII - ARC-ASII v1 10
ASSI - 1.0 2
Big Five©plus - Big Five v3 2016 15
Big Five©plus_short - v1 testare 5
DA12profile - DA 12profile v3.0 (new) 7
DS - 1.0 2
ETPduo - ETP duo v5 2020 10
IM - IM 3 2020 5
INEM - Inteligenta emotionala 5
LTT - v1 2020 7
PID-5 Brief - PID S v1 0
PID-5 Full - PID 5A V1 0
SM - Stil de Munca v7 2021 7
SPM - SPM v3 - 42 5
SRS - SRS v3 2021 5
TI - TI v3 2020 Toleranta la incertitudine 5
TM - v1 testare 0
x FI - v1 testare 0

Înapoi