O zi cu PsihoProfileÎn fiecare dimineaţă, după ce te autentifici pe PsihoProfile, în timp ce îţi bei cafeaua (sau ceaiul, dacă preferi!), poţi să verifici ce ai planificat în agendă pentru acea zi ("Atenţie, de la ora 12:00 ai 10 evaluări psihologice de făcut!") sau ce urmează să faci în următoarele săptămâni ("Nu uita de oferta pentru firmele din zonă … și de aniversarea lui X"). Poţi să o saluţi pe colega ta de la Craiova ("Neața! Ce faci? Cum e vremea pe la voi?"), să afli ce proiect de lege vizând evaluarea psihologică mai este în dezbatere ("în sfârşit! Sper să o adopte rapid") sau câteva noutăţi despre viitoarea conferinţă de psihologie..

După ce afli ce se mai întâmplă prin ţară şi în breaslă şi mai trimiţi câteva mesaje în reţea ("Cine îmi recomandă un set de 3 – 5 întrebări pe care să le folosesc în interviu pentru a surprinde tendinţa spre conformism la agenţii de vânzări?"), poţi să începi să înregistrezi datele de identificare ale noilor clienţi (cei care trebuie să îi evaluezi de la ora 12,00), după ce ai introdus în baza ta de date şi coordonatele complete ale companiei cu care ai semnat recent un nou contract ("Noroc cu PsihoProfile!").

După ce salvezi profilul companiei şi datele celor 10 candidaţi care urmează să îi evaluezi, urmează partea cea mai interesantă, preferata ta! Trebuie să îți răspunzi la întrebarea "Ce combinaţii de teste şi inventare de personalitate să folosesc pentru evaluarea celor 10 agenţi de vânzări?". Poţi cere ajutorul colegilor în reţeaua PsihoProfile (Sigur unii au deja expertiză pe acest tip de evaluări sau au acces la concluziile unor cercetări relevante pe această temă!) sau să îți contactezi supervizorul pentru un sfat.. Până la 11,45 când trebuie să te hotărăşti, sigur primeşti suficiente sugestii pentru a lua decizia corectă!

Oricum te simţi mult mai confortabil acum că poţi să alegi, în funcţie de tipul de clienţi, o combinaţie de probe psihologice distincte. Nu ca înainte când aveai acces (datorită costurilor!) doar la o singură probă pe care o foloseai peste tot, şi pentru Nea Vasile portarul şi pentru domnul Vasile directorul. Acum poţi alege între mai multe probe psihologice complementare şi, mai mult, poţi administra mai multe probe diferite pentru a obţine un profil detaliat şi profesionist. Toate la un preţ mult mai mic ....

Generarea Rapoartelor de evaluare psihologică şi interpretarea lor este o plăcere și o provocare, pentru că poți compara dominantele obținute la probe diferite și poți verifica, cea ce este sigur, confirmat din mai multe surse și ceea ce este incert. Faptul că le poţi salva în Word şi apoi aranja sau simplifica cum vrei tu, este un motiv de satisfacție. Numai graficele şi tabele nu le poţi modifica, în rest te poţi juca cum vrei cu ele, poţi să ştergi informaţiile redundante sau inutile, să le organizezi aşa cum ştii tu mai bine.

Sugestiile obținute prin intermediul Rapoartelor de consiliere te fac să te gândești tot mai des la ideea de a oferi si servicii de consiliere psihologică sau coaching (tot ai parcurs recent un modul de dezvoltare personală!). Faptul că ai la îndemână și poți utiliza din aceste rapoarte sugestii de consiliere, direcții de acțiune utile în demersul de optimizare a punctele forte a unei persoane sau de reducere a efectului negativ al eventualelor vulnerabilități, puncte slabe , te fac să îți dorești să oferi direct astfel de servicii clienților tăi sau, indirect, să oferi astfel de sugestii consilierilor sau supervizorilor persoanelor evaluate.

Având totul la îndemână şi bine organizat aşa cum vrei tu, putând compila rezultatele unor probe diferite aplicate aceleiaşi persoane, poţi apoi să stai şi să cugeţi asupra profilului final al persoanei evaluate şi să punctezi principalele certitudini legate de acesta.

Înainte erai un operator care administrează chestionare, imprimă rapoarte şi pune stampile pe avize!

Acum, în sfârşit te simţi ca un psiholog care are multe de oferit ... și nu unul oarecare!

Înregistrează-te acum

:
:
:
:
Apasă aici dacă ai deja cont